Search room
About us

Try a unique experience in our hotel! Located amidst pine trees, on a hill overlooking the city of Korça. The building was constructed during the communist time, and has undergone several improvements over the years in order to offer the guest the proper facilities to enjoy a stay in our hotel. With a capacity of over 100 beds and several room types we offer the facilities that fit your requirements. Apart from the amazing view and the fresh air our staff is dedicated to make you feel ‘at home’ during your stay. We are looking forward to welcome you. It is our mission to satisfy your needs!

since 2000

Situated In Prime Position And Its Called Ballkoni Korces.

  • Breakfast
  • Car Support
  • City Guide
  • BBQ Party
  • Luxury Room
4 room(s)

Suite

10 room(s)

Double Room

The Thin Escape

Hotel Kristal has everything for your trip & every single things.

Take a tour

Have High Rating

For many years we try to keep high rating on every channel we work.

01

Quiet Hours

Quiet place, you will enjoy your sleep at Hotel Kristal

02

Best Locations

The Hotel is located in the best place of Korca, the view is amazing

03

Double Room

Quiet and Comfort room

Suite

This is perfect room for family

Take a tour

Discover Our Beer Fest

Festa e Birrës, këtë vit ndryshe nga vitet e tjera, do të organizohet tek Terminali i ri i autobusëve, në hyrje të qytetit të Korçës. Festa do të ketë skenë edhe tek Pazari i Vjetër. Veç artistëve shqiptarë, pjesemarres do të jenë DJ dhe grupet më të njohura muzikore në Shqipëri dhe jo vetem.Të gjitha grupet dhe këngëtarët do të performojnë live në të 5-ta netën e festës, në të dy skenat të cilat presin si çdo vit vizitorë jo vetëm shqiptar por edhe nga vende të ndryshme të botës.Kryesisht numri i madh i vizitorëve në festë i atribohet principeve kryesore të organizimit të festës:

* Program muzikor i shkëlqyer me emrat më të njohura të muzikës shqiptare dhe ndërkombëtare

* Pjesëmarrje e një game birrash vendase dhe të huaja

Book Now
testimonials

Client Feedback

Donald H. Hilixer

Donald H. Hilixer

Business

I was in Korca for business and the stay at Hotel Kristal was amazing

Rosalina D. William

Rosalina D. William

Founder

Comfort and view, i had a sleep to remember, thanks Hotel Kristal

Anisa Ceka

Anisa Ceka

Bloger

Everything was perfect, the view was amazingggg :)