Takime dhe Konferenca

Hoteli Kristal garanton suksesin e çdo mbledhje biznesi apo eventi social, falë përvojës  dhe  personelit të trajnuar.
Ju mund të organizoni një sërë eventesh pa u shqetësuar për detajet organizative. 
Pajisjet e sallës  janë të një niveli të lartë teknik, duke e bërë atë të përshtatshme dhe efektive për qëllimin tuaj, duke përfshirë dhe hyrje të lirë në internet.
Dhoma konferenca është  projektuar me kujdes.
Ne ofrojmë hapësirë dhe fleksibilitet për grupe deri në 150 pjesëmarrës.
Misioni ynë është të kënaqë nevojat tuaja dhe të bëjë eventin tuaj një sukses.
Kontaktoni menaxherin e biznesit tonë në adresën e-mail-it më poshtë dhe ju sigurojmë një përgjigje të shpejtë.