Evente sociale

Ne do të bëjmë festimet tuaja të paharrueshme!
Ju garantojmë suksesin e çdo eventi social, falë përvojës  dhe  personelit të trajnuar. Planifikoni festimin e dasmës suaj në sallën e madhe të hotel-it tonë dhe ne do t’ju sigurojmë atmosferë ideale shërbim serioz e profesional. 
Shef-i i kuzhinës sonë do të përgatisë specialitetet sipas kërkesave dhe shijeve tuaja. Për ditën tuaj të shënuar.
 Me maksimum deri në 300 vende ne ju ofrojmë zgjidhjen më të mirë.
Ne jemi fleksibël në ofrimin e një pakete shërbimesh sipas kërkesave.

menaxheri i biznesit tonë mund të kontaktohet në:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.