Bari & Restoranti

Restoranti


shefi i kuzhinës sonë ofron një menu tipike shqiptare dhe specialitete duke zgjedhur përbërësit më të mirë bio të zonës. Ju mund të përzgjidhni gjithashtu ndërmjet shumëllojshmërive të menu-ve ndërkombëtare.
Për një menu të plotë klikoni këtu.
Kuzhina jonë është e hapur deri në 23:00.


Bari


Freskoni ditët e nxehta të verës në tarracën e hotelit rrethuar nga pishat dhe lulet. Kaloni netët e gjata nën tingujt live të serenatave korçare duke shijuar dhe pamjen mahnitëse të qytetit. 
Bari  ynë është "në shërbimin tuaj". Gjithë ditën deri vonë në mbrëmje stafi ynë i përzgjedhur dhe i kualifikuar është në dispozicion për t’ju shërbyer.
Korça ka birrën e saj karakteristike ku prodhohet dhe  birra më e mirë pilsner http://www.birrakorca.com/ 
në rast se keni nevojë për një pije më të fortë ju ofrojmë verërat dhe rakinë e zonës së korçës.