Rezervo

Calendar
Calendar
E Mërkurë
E Enjëte
Room Type
Adults
Children

Dhomat & Suitat

 Rooms & Suites

Restoranti Jonë

 Our Restaurant

Moti

KWEATHER_

°C

Korça

KWEATHER_
Humidity: %
Wind: N at 0

Sauna & Spa

Previous Next Play Pause
double-room Double Room
room-deluxe Room Deluxe
family-room.1 Family Room
apartment-ii.2 Apartment

Rreth Nesh

Vendodhja

Hotel Kristal, Rruga Konferenca e Labinotit Korçë Albania

Lexo më shumë...

Qyteti i Korçës

Korça është një qytet në shqipërinë jug-lindore. Korça është...

Lexo më shumë...

Shërbimet

Hoteli kristal garanton suksesin e çdo mbledhje biznesi apo eventi social...

Lexo më shumë...

Aktivitete të tjera

Qyteti dhe qarku i korçës kanë shumë për t’ju ofruar. Ne organizojmë mjaft aktivitete.

Lexo më shumë...